logo arhipelago_web_islands_256sigla_ro   men logo_uefiscdi
"E-solutii de inovare prin implicarea pro-activa a clientilor in crearea de valoare pentru cresterea competitivitatii organizationale"
E-PICUS

PN-II-PT-PCCA-2013-4-1811 Finantare Bugetul de Stat - Ministerul Educatiei Naționale

Prezentare

Proiectul „E-solutii pentru inovare prin implicarea pro-activa a clientilor in crearea de valoare si cresterea competitivitatii organizationale (E-PICUS)” isi propune sa desfasoare activitati de cercetare cu scopul dezvoltarii unui model experimental pentru e-solutii de inovare prin implicarea pro-activa a consumatorului utilizand mediile online, in activitatea de inovare de produs, in scopul cresterii competitivitatii organizationale pe piata globala. Proiectul se inscrie in Tematica de cercetare 9.1.4. Sisteme şi mecanisme organizaţionale managerial economice axate pe inovare din Directia de cercetare 9.1. Noi metode manageriale, de marketing şi dezvoltare antreprenorială pentru competitivitate organizaţională a programului PN-II-PT-PCCA-2013-2014. Proiectul va fi implementat de catre consortiul format din:

  • Coordonator proiect – Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iasi, clasificata ca universitate de cercetare avansata si educatie, care va asigura coordonarea stiintifica si tehnica a activitatilor proiectului, prin Departamentul Inginerie si Management
  • Partener 1 – S.C. Arhipelago Interactive S.R.L., companie de dezvoltare web si publishing online orientata catre oferirea de servicii suport inovative pentru companii, care va participa la toate activitatile de cercetare si va realiza modelul E-PICUS pentru multiple medii on-line.
  • Partener 2 – S.C. ELECTRA S.R.L., companie specializata in cercetare, dezvoltare si productie de echipamente electronice, sisteme de videointerfonie si control acces pentru cladiri, care isi asuma rolul de partener industrial cu o implicare pro-activa in dezvoltarea modelului E-PICUS si utilizarea experimentala a modelului pentru dezvoltarea unui produs nou.

Niciun comentariu