logo arhipelago_web_islands_256sigla_ro   men logo_uefiscdi
"E-solutii de inovare prin implicarea pro-activa a clientilor in crearea de valoare pentru cresterea competitivitatii organizationale"
E-PICUS

PN-II-PT-PCCA-2013-4-1811 Finantare Bugetul de Stat - Ministerul Educatiei Naționale

Electra

S.C. ELECTRA S.R.L., Partener 2 in consortiul de dezvoltare si implementare a acestui proiect, este firmă mijlocie, parte a Grupului de firme ELECTRA. In cei 23 de ani de activitate, a dobândit o bogată experientă in Cercetare-Dezvoltare, Productie, Marketing si Vânzări. Produsele realizate in această perioadă au avut la bază 2 brevete de inventie si 8 certificate de model industrial.

Departamentul Cercetare-Dezvoltare a fost infiintat in ELECTRA in anul 1996, in cadrul căruia lucrează 8 specialisti in mecanică, hardware, software si design industrial.

In ultimii 2 ani ELECTRA a investit din surse proprii in compartimentul Cercetare-Dezvoltare mai mult de 1.400.000 lei pentru realizarea gamei de produse TOUCH-LINE.

Toate produsele ELECTRA comercializate pe piata nationala, si mai recent pe piata internationala, au fost si sunt in intregime inovate, proiectate si dezvoltate de ELECTRA.

Marca ELECTRA este inregistrată ca marcă de fabrică la OSIM Bucuresti si la OHIM -The Office of Harmonization for the Internal Market (Alicante-Spania). Toate produsele ELECTRA sunt certificate CE (electrosecuritate, compatibilitate electromagnetică si conditii mecano-climatice). Costurile cu certificările in 2012 au depăsit suma de 60.000 lei.

S.C. ELECTRA S.R.L. este certificata ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004 pentru managementul calitătii si protectiei mediului. Personalul firmei din compartimentele Cercetare-Dezvoltare, Marketing, Vânzări (intern si export) sunt specialisti cu experientă in domeniile enuntate si au o vechime in cadrul firmei mai mare de 10 ani.

ELECTRA a implementat cu succes mai multe proiecte de investitii din surse proprii, vizand modernizarea si dezvoltarea facilitatilor de productie, in valoare de peste 1.700.000 Euro.

Rata medie de innoire a produselor ELECTRA este mai mică de 3 ani.

Niciun comentariu