logo arhipelago_web_islands_256sigla_ro   men logo_uefiscdi
"E-solutii de inovare prin implicarea pro-activa a clientilor in crearea de valoare pentru cresterea competitivitatii organizationale"
E-PICUS

PN-II-PT-PCCA-2013-4-1811 Finantare Bugetul de Stat - Ministerul Educatiei Naționale

Arhipelago Interactive

S.C. Arhipelago Interactive S.R.L. este o companie de publishing online, localizata in Iasi, care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatorii care activeaza in Romania actionând cu dedicare si integritate pentru a furniza servicii de calitate. Principalele activitati ale companiei sunt: crearea si administrarea de website-uri de informare, furnizarea de servicii de promovare B2B in mediul online, initierea si organizarea unei serii de evenimente specializate pe zona afacerilor. In functie de grupul tinta caruia i se adreseaza si de nevoile acoperite, produsele dezvoltate de companie se incadreaza in patru linii distincte:

Pornita initial din incubatorul Parcului Stiintific si Tehnologic Tehnopolis din Iasi, compania a devenit rapid cunoscuta la nivel national ca fiind una dintre dintre cele mai dinamice companii new media din Iasi. Este membra a Camerei de de Comert Iasi si fondatoare a Clusterului New Media Iasi ICONIC. Arhipelago Interactive isi desfasoara 90% dintre activitati online avand programe si proiecte de dezvoltare specifice pe retelele de socializare online.

Niciun comentariu