Termeni și condiții de utilizare

1. Condiții Generale

Va recomandam sa citiți acest document înainte de a începe utilizarea acestui website sau a serviciilor sale.

(i) Utilizarea în continuare a acestui website sau a serviciilor sale este echivalentă cu o confirmare explicită a acceptării tuturor prevederilor acestui document.

(ii) Acest website, care poate fi accesat public la adresa http://www.e-picus.com/aplicatie, denumit in continuare in acest document „E-PICUS”, este un produs al proiectului „E-soluții de inovare prin implicarea pro-activa a clienților în crearea de valoare pentru creșterea competitivității organizaționale” finanțat prin  programul PN-II-PT-PCCA-2013-2014.

Toate drepturile de copiere, reproducere și distribuție sub orice forma sunt rezervate și aparțin consorțiului format din: Departamentul de Inginerie și Management – Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași (Coordonator proiect), S.C. Arhipelago Interactive S.R.L. (Partener) și S.C. ELECTRA S.R.L. (Partener), în conformitate cu legislația în vigoare în Romania.

(iii) Conținutul E-PICUS și al publicațiilor sale nu reprezintă un punct de vedere oficial al instituțiilor finanțatoare.

(iv) Prezenții termeni nu sunt exhaustivi și E-PICUS își rezervă dreptul de a-i modifica în orice moment, aceștia intrând în vigoare în momentul publicării pe site.

Prin înregistrarea ca utilizator sau folosind aplicația E-PICUS, sunteți de acord să respectați acești termeni.  Orice încălcare a acestor Termeni de utilizare poate duce la suspendarea sau încetarea dreptului dumneavoastră de a accesa aplicația E-Picus.

NOTĂ: Pentru a putea utiliza aplicația E-PICUS este necesar să aveți vârsta peste 18 ani.

2. Înregistrarea

Pentru a putea accesa site-ul și a vedea secțiunea de Comunitate nu este obligatorie înregistrarea pe site.

Pentru a putea completa chestionarul, a posta idei și a comenta ideile publicate în secțiunea de Comunitate este necesară înregistrarea pe site prin furnizarea unei adrese de email valide, un nume de utilizator și o parolă și acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare.

3. Premii și tragere la sorți

Utilizatorii activi (a se vedea mai jos condițiile pentru încadrarea în categoria utilizator activ) vor beneficia de următoarele:

  1. Partenerii/colaboratorii Electra, care au parcurs toți pașii de mai jos, vor beneficia de un discount de 5% la orice comandă în luna în care activează pe platformă (ofertă valabilă pentru o singură lună).
  2. Utilizatorii activi persoane fizice, care au parcurs toți pașii de mai jos, vor participa la o tragere la sorți (random.org) unde se vor putea câștiga 3 kituri de videointerfon pentru o familie (un utilizator – un kit). Valoarea premiilor este de 300 de Euro. Rezultatele tragerii la sorți vor fi anunțate după data de 15.04.2017.
  3. Cel mai activ student va beneficia de un internship de 2 săptămâni în cadrul departamentului de Cercetare-Dezvoltare al companiei ELECTRA. Selecția studenților va fi făcută de către un juriu format din reprezentanți ai Consorțiului proiectului, pe baza evaluării, atât din punct de vedere cantitativ (număr voturi, număr comentarii, număr postări) cât și din punct de vedere calitativ (aplicabilitatea practică a ideilor propuse). Rezultatele vor fi anunțate după data de 15.02.2017, iar internship-ul se va desfășura în perioada: 1.06.2017-31.08.2017, în funcție de disponibilitatea câștigătorului.

Pentru a putea participa la tragerea la sorți pentru câștigarea premiilor este necesar ca toate acțiunile întreprinse în cadrul aplicației (înregistrarea, completarea chestionarului, participare în Comunitate prin propunerea de idei noi, votarea și comentarea ideilor existente) să se facă sub același nume de utilizator.

Pentru a putea participa la tragerea la sorți pentru câștigarea premiilor oferite utilizatorii trebuie să se implice activ pe platformă:

  • Să creeze un cont de utilizator
  • Să completeze chestionarul aferent categoriei în care se încadrează Clienți – Distribuitori (și instalatori), Utilizatori (actuali sau viitori) sau Studenți.
  • Să acceseze secțiunea Propune o idee, să voteze toate ideile prezentate, să adauge comentarii și, eventual, să propună idei noi în cadrul uneia sau mai multor subcategorii.

În cazul în care intervine o schimbare a adresei de e-mail sau a numelui de utilizator este necesară acceptarea din nou a Termenilor și Condițiilor de Utilizare. Este permisă participarea unui singur utilizator cu o singură adresă de email și un singur nume de utilizator.

Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat înregistrat cu nr. 7381 la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

În situația în care numele de utilizator este deja înregistrat, aparține unei alte persoane, încalcă drepturile de proprietate sau alte drepturi ale unei alte persoane, este vulgar sau ofensator, ne rezervăm dreptul de a refuza înregistrarea acestuia.

Prin înregistrarea pe platforma E-PICUS, sunteți de acord că toate informațiile furnizate în profilul dumneavoastră sunt corecte, adevărate, actuale si complete. E-PICUS și partenerii săi pot rezilia contul dumneavoastră dacă oricare dintre informațiile furnizate se dovedește a fi inexactă, falsă, perimată sau incompletă.

4. Managementul aplicației

Platforma E-PICUS nu este concepută ca o modalitate pentru vizitatori de a obține răspunsuri de la Electra  cu privire la orice aspect ci este un mijloc de a face schimb de idei și de a propune soluții inovative pentru Sistemul de Videointerfon SECURITY.

Cu excepția cazului în care persoana este un manager al site-ului sau altfel autorizat să vorbească în numele companiei Electra punctele de vedere și declarațiile angajaților Electra sunt numai a lor și nu reprezintă o poziție oficială companie.

Pentru orice alte detalii legate de produsele și serviciile furnizate de către Electra puteți accesa: http://www.electra.ro/electra/contact.

5. Drepturile de proprietate intelectuală

Orice persoana fizica sau juridica se poate înregistra pe portalul E-PICUS și poate transmite idei, sugestii sau materiale de orice natură, in limitele reglementarilor legale in vigoare.

Prin accesarea și utilizarea aplicației E-PICUS vizitatorii acordă E-PICUS drepturile de utilizare și de folosire gratuită a ideilor, expresiilor, informațiilor (generic denumit “Materiale”) postate pe site.

Publicând orice Material pe platforma E-PICUS, utilizatorii recunosc E-PICUS dreptul deplin, permanent și irevocabil de a modifica și utiliza Materialele respective in orice mod considerat util sau necesar, inclusiv pentru a dezvolta și comercializa noi produse sau servicii bazate pe aceste Materiale. De asemenea aceștia recunosc că nu au nici un drept de a solicita orice forma de contraprestație pentru aceste informații sau materiale.

Drepturile includ, fără a fi limitate la, posibilitatea de a reproduce, a combina, a modifica, distribui, a prezenta, implementa oricare dintre Materiale fără a cere permisiunea sau a notifica alte terțe părți.

Pentru toate aceste informații si materiale, utilizatorii garantează în mod explicit ca: (a) dețin sau controlează conform legii toate drepturile care îi permit să transmită informațiile sau materialele respective; (b) că aceste informații sau materiale sunt adevărate; (c) că utilizarea acestor informații sau materiale nu încalcă prevederile prezentului document și nu afectează drepturile altor persoane.

Echipa care administrează E-PICUS nu își asumă responsabilitatea pentru eventuale nerespectări ale drepturilor de proprietate intelectuală provocate de conținutul textelor sau materialelor publicate de către utilizatori.

6. Utilizarea conținutului E-PICUS

Este interzisă utilizarea E-PICUS în modalități sau pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare sau prevederilor prezentului document.

Fiecare utilizator al E-PICUS acceptă să nu utilizeze, transfere sau distribuie nici una din informațiile prezentate prin intermediul platformei E-PICUS într-o manieră care ar putea constitui concurenta pentru E-PICUS.

Este interzisă copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afișarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complet derivate, precum și orice modalitate de exploatare a E-PICUS, cu excepția afișării pe ecranul unui computer personal și imprimarea sau descărcarea, în scop personal și necomercial, a anumitor documente sau informații explicit desemnate in acest scop, cu condiția păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si condițiile de utilizare ale documentelor sau informațiilor respective.

Conținutul E-PICUS poate fi vizualizat numai pentru folosința personală a utilizatorului website-ului, lipsita de intenție comerciala. Dreptul de utilizare a E-PICUS:

  1. este individual (aparține numai utilizatorului care accesează E-PICUS și/sau are cont de utilizator și nu poate fi transmis in nici un fel unei alte persoane).
  2. nu permite reproducerea, modificarea sau afișarea precum și participarea la transferul, multiplicarea sau vânzarea de materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea sub orice forma, în întregime sau parțială, a conținutului E-PICUS.

Este interzisa redistribuirea sau publicarea informațiilor și documentelor prezentate in cadrul E-PICUS sau sub numele E-PICUS fără acceptul scris prealabil al Consorțiului, indiferent de instrumentele prin intermediul cărora se realizează distribuirea (radio, televiziune, presa scrisa, rețele de calculatoare, afișarea in cadrul altor pagini web).

Este interzisa utilizarea E-PICUS și a informațiilor oferite prin intermediul său pentru crearea unei baze de date.

Persoanele fizice sau juridice responsabile de încălcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislației in vigoare in Romania

7. Utilizarea Comunității

Rolul secțiunii de Comunitate din cadrul platformei E-PICUS este acela de a genera idei inovative pentru îmbunătățirea și dezvoltarea Sistemului de Videointerfon Security.

Toate mesajele postate in cadrul secțiunii Comunitate  exprima punctul de vedere și opiniile autorilor respectivelor materiale și nu ale proprietarului, administratorilor sau moderatorilor E-PICUS (excepție făcând mesajele scrise chiar de către aceștia) și, din acest motiv, aceștia nu pot fi făcuți responsabili pentru conținutul mesajelor din Comunitate.

Administratorii și moderatorii comunității vor încerca întotdeauna să îndepărteze sau să modifice orice material deranjant cât mai repede posibil.

Prin înregistrarea in Comunitatea E-PICUS utilizatorii își exprimă acordul de a nu publica mesaje cu conținut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenințător, cu tema sexuala sau orice alt material ce poate încălca legile aflate in vigoare. În situația în care un utilizator nu respectă aceste reguli, va fi exclus din Comunitate.

Prin înregistrarea în Comunitatea E-PICUS utilizatorii își exprimă acordul ca orice informație introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informatii nu vor fi aratate unei terțe persoane fără consimțământul webmaster-ului, administratorului și moderatorilor care nu pot fi făcuți responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot să ducă la compromiterea datelor.

Secțiunea de comunitate utilizează fișierele tip cookie pentru a stoca informațiile pe calculatorul utilizatorilor.

Aceste fișiere cookie nu conțin informații despre alte aplicații, ci sunt folosite doar pentru ușurarea navigării.

Adresele de e-mail sunt utilizate doar pentru confirmarea înregistrării ca utilizator și pentru parolă, precum și pentru trimiterea unei noi parole daca cea curentă a fost uitată.

Politica cookie-uri

8. Legea aplicabila și jurisdicția

Drepturile și obligațiile stabilite prin prezentul document pentru E-PICUS pe de o parte, și fiecare utilizator al portalului, pe de alta parte, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul document vor fi interpretate și guvernate de legislația română în vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect drepturile și obligațiile stabilite prin prezentul document va fi adus spre soluționare in fata instanțelor romanești.

Dacă una sau mai multe prevederi ale prezentului document sunt dovedite că nu se încadrează în prevederile legale în vigoare sau că nu pot fi aplicate pe deplin, acestea vor fi aplicate în măsura maximă posibilă, iar toate celelalte prevederi ale prezentului document vor rămâne în vigoare.

 

Trimiteti un mesaj

Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a ne trimite mesajul dvs. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text. captcha txt