ELECTRA SECURITY SYSTEM – VIDEOINTERFON CU AVERTIZARE LA EFRACȚIE

terminal-security
Simplu și usor de utilizat!

Așa s-a gândit să fie noul videointerfon SECURITY de la ELECTRA.

A rezultat din îmbinarea funcțiilor unui sistem de videointerfonie TOUCH LINE de la ELECTRA cu un sistem standard de alarmă de apartament.
Un singur sistem cu mai multe funcțiuni: control acces, comunicare audio și video (imagine pe display), memorare imagini și evenimente, alarmare în caz de efracție, și multe altele …

panou-exterior-securityConfort, siguranța bunurilor și persoanelor din apartament (casă), prietenos în exploatare, convenabil, sunt doar câteva din avantajele pe care le oferă sistemul de videointerfonie SECURITY.

Suprapunerea componentelor sistemului de alarmă peste cele ale sistemului de videointerfonie ELECTRA a avut ca rezultat Sistemul de videointerfonie cu avertizare la efracție SECURITY, compusă din:

  • Panou exterior de videointerfon cu cititor RFID (Radio Frequency Identification)
  • Posturi interioare video de apartament (casă) cu cititor RFID
  • Senzor de ușă deschisă
  • Sursă de alimentare și, ceea ce este mai important,
  • Carduri RFID de acces, armare și dezarmare.

card-si-tagSECURITY este ușor de înțeles și usor de folosit.
Cu cardul RFID se poate intra pe proprietate, se poate arma și dezarma sistemul.
Locatarul, posesor al cardului RFID care are memorat un cod din cele peste 16 mil. de coduri de acces ce pot fi programate, armează instalația din apartament (casă) apropiind cardul de zona RFID a postului interior video, iar la revenire accesul și dezarmarea instalației se va face apropiind același card RFID de zona cititorului RFID a panoului exterior.

Dacă în acest timp s-ar fi întamplat un eveniment de efracție la intrarea apartamentului (sau a casei), senzorul de ușă deschisă sesizează orice mișcare a ușii de la intrare, transmite informația la postul interior, pornește alarma acustică instantaneu și transmite mai departe informația la panoul exterior. Acesta memoreaza evenimentul de efracție, îl afișează pe display cu numar apartament și ora producerii evenimentului și de asemenea pornește alarma în panoul exterior.

Trimiteti un mesaj

Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a ne trimite mesajul dvs. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text. captcha txt