Senzor de ușă deschisă

Senzor de ușă deschisă
media 5 din 2 voturi

Senzorii de ușă deschisă montați pe ușile de intrare ale locuințelor sesizează în timp real efracția prin forțarea ușilor  și transmite semnalul de avertizare la postul interior video SECURITY.

Acesta activează alarma acustică în interiorul și exteriorul imobilului și transmite semnal de avertizare la efracție la panoul exterior. De asemenea ar putea transmite un semnal de avertizare către o firmă de intervenție (opțiune suplimentară).

Crezi că senzorii de ușă deschisă se pot dovedi utili? Spune-ți părerea în secțiunea de mai jos!

Showing 6 comments
 • esibussines2011

  Daca ramane usa deschisa pe timp de noapte bine ar fi ca unitatea sa transmita un SMS catre Firma care asigura mentenanta la echipament.

 • anatolmds

  Spre beneficiul fiecarui locatar ar fi bine un asa sistem doar si cu conditia ca alimentare postului interior si a sensorului in fine sa fie separata si stabila si un plus ar mai fi deconectare alarmei cu ajutorul tagului in momentul cind locatarul intra in bloc

 • dosopt

  Ar fi foarte util,dar sa se poata activa si dezactiva usor senzorul.

  • anatolmds

   Ar fi foarte bine daca sar face ca programarea tagurilor sa fie pe apartamente si sa reducem la minim clonarea lor mai avind si pontaj atunci in general nu ar fi nici o problema.

 • esibussines2011

  Poti sa le programszi si pentru fiecare apartament.

 • danpaduraru

  Multumim pentru feedback. Propunerile pe care le faceti vor fi analizate si implementate in viitoarele noastre produse.

Care e parerea ta?

Trimiteti un mesaj

Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a ne trimite mesajul dvs. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text. captcha txt