Mesaj scris pe display-ul panoului exterior

Mesaj scris pe display-ul panoului exterior
media 5 din 1 voturi

În cazul apariției unui eveniment în timpul nopții, panoul exterior afișează tipul de eveniment și locația (numărul apartamentului) la care a apărut evenimentului.

Mesajul rămâne afișat până la intervenția asupra evenimentului.

Crezi că o astfel de opțiune se poate dovedi utilă? Spune-ți părerea în secțiunea de mai jos!

Showing 5 comments
 • esibussines2011

  Da este buna idea dar nu cred ca este bine sa apara numarul de apartament defectiunea poate sa apara din alte cauze.Daca Electra colaboreaza si apreciaza firmele serioase sa apara numarul de Telefon al Firmei care se ocupa cu depanarea non stop

 • anatolmds

  Aceasta ar fi foarte utila mai ales in caz de incendiu fiind informatia de ajutor organelor respective chiar si in cazul cind locatarul va fi la domiciliu

 • dosopt

  Ideea este foarte buna.

 • florin

  In caz de efractie sau incendiu ar fi bine ca restul terminalelor interioare sa primeasca mesaj vocal cu intentsitate maxima(EFRACTIE AP. X,INCENDIU AP. Y),astfel si vecinii pot reactiona mai repede intr-un fel sau altul.Pana vine echpaj de interventie tehnica sau rapida se pierde mult timp sau nu va cobori nimeni la miezul noptii de la etajul x sa vada ce scrie la panoul extern .

 • danpaduraru

  Multumim pentru feedback. Vom analiza propunerile dumneavoastra.

Care e parerea ta?

Trimiteti un mesaj

Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a ne trimite mesajul dvs. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text. captcha txt