Taste vizibile în stand-by și în funcționare

Taste vizibile în stand-by și în funcționare
media 3.7 din 3 voturi

În varianta standard tastele sunt vizibile în stand-by prin conturul “iconiţei” şi sunt iluminate în momentul utilizării.

Crezi că un post interior cu taste vizibile se potriveşte în ambientul locuinţei tale şi cu nevoile locatarilor? Spune-ți părerea în secțiunea de mai jos!

Showing 3 comments
  • anatolmds

    Stiinda ca o mare parte din defectiunile aparute in reteaua interfonica electra sunt cauzate nejunsului de intensitate a curentului eu as propune ca terminalelw de 7 inchi mai ales varianta extra cu inregistrare sa fie conectata separat la o sursa de curent in momentul apelului totu functioneaza dar la momentul gestionarii meniului sa vizualizarea pozelor ecranul afiseaza doar atit timp cit releul din doza permite asta fiind o incomoditate foarte mare

  • kastil

    Cu tastele ascunse este mai ‘misterios’ insa eu as merge mai departe si anume sa fie tastele stinse in stand-by dar sa aibe totusi ceva o luminuta un simbol aprins – sa nu fie insa acea iconita stand-by albastru pentru ca duce cu gindu imediat la china.

  • danpaduraru

    Multumim pentru feedback. Vom analiza propunerile dumneavoastra.

Care e parerea ta?

Trimiteti un mesaj

Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a ne trimite mesajul dvs. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text. captcha txt