Post interior alb

Post interior alb
media 5 din 2 voturi

Culoarea alb sugerează simplitate şi claritate. Produsul electronic alb este uşor de amplasat în multiple ambiente datorită culorilor, de obicei deschise, utilizate pe pereţi, capatând atributul de produs discret. Din punct de vedere volumetric, un obiect alb este mult mai facil de perceput vizual în spaţiu datorită usurinţei mai mari cu care ochiul diferentiază tonurile spre deosebire de un obiect negru, care tinde să fie receptat ca şi în cazul articolelor de îmbracaminte mai mic sau, în cazul nostru, mai plat. Toate aceste considerente sunt, în mod evident, determinate de ambient şi de lumină.

 

Crezi că un post interior de culoare albă se potriveşte în ambientul locuinţei tale? Spune-ți părerea în secțiunea de mai jos!

 

Comments
  • cesaautomatic

    Cu scuzele de rigoare scriu aici desi nu este locul potrivit. Tot ma chinui sa fac o propunere dar dupa ce trimit textul nu am o confirmare de pe sait ci se revine la forma initiala. Dovada ca propunerea mea nici nu apare chiar daca a existat pana acum suficient timp pentru moderare. Inca o data scuze dar poate vede cineva.

Care e parerea ta?

Trimiteti un mesaj

Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a ne trimite mesajul dvs. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text. captcha txt