Acces

Acces

Scris de
In Propuneri
Acces
media 4 din 1 voturi

Panoul sa deschidă usa când te apropii cu telefonul in buzunar. Cad se suna la interfon sa sune si telefonul mobil si sa am posibilitatea sa deschid usa.

Showing 3 comments
  • danny1972

    DECI IN PRIMUL RAND V-AM SCRIS TARZIU…PENTRU CA SUNTEM PREA OCUPATI PRINTRE LUCRARI SA VA REZOLVAM TOATE PROBLEMELE VOASTRE NEREZOLVATE LA FABRICA……BLOCARE PANOURI ,TAGURI CE NU MERG POSTURI INEXISTENTE….M-ATI OBOSIT SI MAI VRETI PARERI.|? FACETI-VA TREABA CA LUMEA ,ASIGURATI DURATA DE VIATA,NU MAI FACETI EXPERIMENTE PE NOI INSTALATORII VECHI.,NU MAI VINDETI MARFA LA TOTI FRAIERII SI MAI ALES NU MAI LANSATI NIMIC NOU PANA NU SUNTETI SIGURI CA VA MERGE SI BU VOR APAREA PROBLEME CA M-AM SATURAT SA VA TOT PROMOVEZ SI SA IAU IN GURA DIN CAUZA VOASTRA….V-AS MAI SCRIE MULTE DAR NU MAI PRIND DISCOUNTUL ORICUM SI ASA VA LAS PE VOI SA VA ANALIZATI PRODUCTIA END THE REST…LA MULTI ANI DE ZIUA ROMANIEI IN REST LUCRATI MAI BINE SI VBOI CE DRACU DOAR NU SUNTEI CHINEZI…………………

  • danny1972

    PUNETI STABILIZATOARE DE TENSIUNE PTR. ROMANIA CA NU SUNTEM IN USA SA NU MI MERGEM DRACULUI DIN 2 IN 2 ZILE SA LE DEBLOCAM PANOURILE SI INSTALATIILE….MI SE PARE O FARSA BUNA ASTA CU PARERILE NOASTRE DE CARE VA DOARE IN DOS CA ORICUM FACETI CE VRETI VOI SI NOUA NI SE SPRG TOATE IN CAP….MARFA NEFUNCTIONALA,PROBLEME TEHNICE,GENERATII DE MARFA CE SE SCHIMBA PREA REPEDE SI NU GASESTI PIESE DE REZERVA,ETC–MAI SUNT MULTE…..

Care e parerea ta?

Trimiteti un mesaj

Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a ne trimite mesajul dvs. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text. captcha txt